Särkymättömät lasit - maailmanlaajuisesti ainutlaatuiset
Choose country
Kieli
Valikko
Unbreakable Innovation Perfect Fit
 
 

UNBREAKABLE INNOVATION

RIKKOUTUMATON INNOVAATIO NBFX NON BREAKING FLEX POLYMER TM

gloryfy rikkoutumattomat NBFX™ lasit palaavat alkuperäiseen muotoonsa myös rajun vääntämisen jälkeen! Uusia teknologioita testataan ja tutkimustuloksia sovelletaan rikkoutumattomien tuotteiden tuottamiseen yrityksen omassa laboratoriossa.

MADE IN AUSTRIA

Pitääksemme vikkelän kehityskanavan ja tuotantosalaisuudet sekä hyvän yhteistyön tuotannon ja myynnin välillä ovat ratkaisevia argumentteja miksi gloryfy lasit ovat yhä edelleen tuotettu Itävallassa. Christoph Egger, Keksijä ja toimitusjohtaja: “gloryfy rikkoutumattomat tuotteet ovat hyvin monimutkaisia – tämä vaatii tiiviin yhteistyön kehityksen kanssa. Tuotteidemme salaisuus piilee uniikissa tuotantoprosessissa – tätä voi olla optimaalisesti soveltaa ja jatko kehittää laboratoriossa.”

RIKKOUTUMATON & TÖRMÄYSTYYNYN KESTÄVÄ

gloryfy rikkoutumattomat resepti-silmälasit ovat täysin rikkoutumattomat ja turvallisia käyttää törmäystyynyn lauetessa.

GLORYFY RX-SPORTOPTICS

gloryfy SPORT on kehittynyt alkuaikojen kolmen alkuperäisen mallin mallistosta tehokkaaksi huippuosaamiskeskukseksi urheilijoille kaikissa kategorioissa kattaen ulkolajeista aina moniurheiluun ja extreme-lajeihin. Mallisto tarjoaa aina täydellisen ratkaisun jokaisen lajin vaatimukset huomioon ottaen!

 

Tutkimuksia tuotettiin taloudellisille äärirajoille saakka: Paljon teknisiä innovaatioita on jo otettu käyttöön tai ovat juuri julkaistavissa markkinoille.

gloryfy aurinkolasit voidaan lasittaa optisesti. NBFX rikkoutumaton lasitus ei ainoastaan luo täydelliset urheilulasit lempi urheilulajillesi, vaan tarkoittaa myös samalla laadullista kohennusta urheilulliseen elämääsi kokonaisvaltaisesti.

 

Syy linssimateriaalin optiseen kirkkauteen on korkea Abbe-numero (Abbe 44) verrattaen polykoarbonaattiin (Abbe numero 31) ja 1.67 materiaaliin (Abbe numero 32). Yksi ylivertainen NBFX™ hyöty on materiaalin keveys. Sen tarkka paino on 1.11g/cm3. gloryfy lasit ovat kevyitä ja päihittävät muut vastaavat materiaalit.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS

URHEILULLINEN FIT // SPORT COLLECTION

gloryfyn SPORT-mallisto on kehittynyt vuosien varrella ensimmäisestä kolmesta mallista nykyiseen huippusuorityskyvyn mallistoon urheilijoille kaikissa laheissa. Outdoorista multisporttiin, extremestä kestävyyslajeihin, mallistomme tarjoaa ratkaisun kaikkiin urheilun tarpeisiin!

TÄYDELLINEN ISTUVUUS // BASE CURVE 9

Yksi erityispiirre gloryfyn Sport mal- liston laseissa on kehyksen muoto. Etuosan voimakas kaarevuus (Base 9) takaa optimoidun istuvuuden kas- voille. Tämä estää tuulen pääsemisen silmiin jopa suurissakin nopeuk- sissa! Samaan aikaan silmäsi ovat suojattuna säteilyltä myös sivuilta

ja lasit pysyvät päässäsi paremmin. Prismakorjaus takaa selkeän näky- vyyden ja optisen laadun huolimatta voimakkaasta kaarevuudesta (1A). Lifestyle-malliston laseissa luotam- me klassiseen kaarevuuteen (Base 5). Pieni jännitys lasin etuosassa takaa paremman istuvuuden korvien yläpuolella.

DYNAMIC FLOW GRIP SYSTEM

Dynamic Flow Grip systemin kumiset sangan päät pitävät lasit päässä kovassakin menossa. Tämän lisäksi ne optimoivat istuvuutta Performance - sarjan laseissamme (G4, G9 ja G11) ja vähentävät lasien liikahtelua vauhdissa.

COMFORT FIT // LIFESTYLE COLLECTION

gloryfyn DNA:han on aina kuulunut extreme lajit, sieltä löysimme ensimmäiset "unbreakable"-tilanteet. Näitä löytyy toki usein urheilun ulkopuoleltakin. Kaikki muistavat oman "unbreakable"-tilanteensa: edellisen illan juhlat, paras auringonlasku, parhaat treffit ... Nimenomaisesti näihin tilanteisiin on kehitetty särkymätön LIFESTYLE mallisto Comfort istuvuudella.

KEVEIN MATERIAALI

Eräs suurimmista NBFX-materiaalin eduista on sen keveys. 1,11 g/cm3 ominaispaino linssimateriaalille on harvinaisen kevyt ja huomattavasti kilpailijoitaan kevyempi. Erityisesti korkeammilla dioptereilla, aurinkolasien painosta muodostuu kriittinen tekijä. Tässä tapauksessa NBFX kehys + linssi yhdistelmä on lyömätön argumentti

NOPEA AISOJEN MUOKKAUS // OPTICS MALLISTO

Silmälasimallistomme aisan päät on valmistettu NBFX-S materiaalista ja ovat muokattavissa sinun pääsi mukaan. Tämä kaikki tapahtuu ilman kuumentamista. Saat tarvittaessa sangat lyhyempinä tai pidempinä. Kysy lisätietoa optikoltasi. 

FLEX FIT SYSTEM // OPTICS MALLISTO

Silmälasimalliston säädettävät aisan päät, maltillinen kaarevuus ja särkymättömät kehykset NBFX - materiaalista tekevät yhdessä FLEX FIT Systemin. Tämä takaa miellyttävän istuvuuden ja tasaisen asettumisen pään ympärille.

Made in Austria
Ilmainen toimitus
14 päivän palautusoikeus
Turvalliset maksupalvelut
Turvalliset maksupalvelut Shopbewertung - gloryfy.com
Asiakaspalvelu

särkymätöntä elämää